4.9/5
457 értékelés
Tisztaság
4.9
Kényelem
4.8
Személyzet
5.0
Ár-érték
4.9
Szoba
4.8
Reggeli
4.9
Elhelyezkedés
5.0
Megközelíthetőség
5.0

Ezért szeretnek vendégeink

“Az alábbi apróságok voltak amik kevésbé tetszettek: a fürdőszoba ajtaja nem zár teljesen, így minden hallható ami bent történik :); a mosdókagyló pereme magasabb volt kicsit mint ideális lenne, és a fürdőszobai tükör feletti/melletti lámpa lehetne egy kicsit erősebb fényű. Ezektől eltekintve mindennel meg voltunk elégedve, minden egyéb nagyon tetszett, csak így tovább ;)”

2021. augusztus 31.


“Nagyon kedves gesztus, hogy érkezésünkor a szabában egy üveg finom hűtött borocska és édesség várt minket! Talán nem tudnak róla, de a tv, melyet rosszabb idő esetén kénytelenek vagyunk használni, sajnos a kép és hang minősége miatt szinte használhatatlan.”

2021. augusztus 29.


“Jól éreztem magam, a jó elhelyezkedés miatt közel van a centrum, túraútvonalak, kikötő, vasútállomás is. A személyzet munkája kiemelkedő, tetszett a kis wellness részleg. A szobában intenzíven hallottam a szomszédot, folyosón zajló eseményeket, illetve a reggelinél az árazás volt meglepő -minőség jó-egyes opciók esetén.”

2021. augusztus 28.


“Tökéletes volt szinte minden. Szemèlyzet nagyon kedves volt.
A parkoló kicsi, nehèzkes volt a beállás. Illetve egy nagy, egèsz alakos tükör hiányzik a szobából.”

2021. augusztus 24.


“A szállás nagyon jó helyen van, tiszta és jól felszerelt. Még nem találkoztam ilyen kedves és segítőkész személyzettel,nagyon köszönöm az élményt. Egyetlen minimális negatívum a szoba mérete.Kisméretű szobát tudtunk foglalni,de körülményes volt közlekedni benne és a csomagok is alig fértek el. Ezt leszámítva minden tökéletes volt”

2021. augusztus 20.


“Nagyon jól éreztük magunkat. A Neptun szállodát Badacsonyban mindenkinek bátran ajánlom. Tisztaság, finom reggeli, ebéd illetve vacsora lehetőség helyben. Minden nagyon közel a központban van a szálloda. ”

2021. augusztus 09.


“Tökéletes, mint mindig! Üdvözlet és köszönet a személyzetnek! Szép napot!”

2021. augusztus 07.


“Kiemelkedő ár/érték arány! Badacsonyban mindenhez közel, szép régi épület, nagyon hangulatos az étterem terasza, kiváló volt a reggeli, a személyzet nagyon kedves.”

2021. augusztus 04.


“Második alkalommal is nagyon elégedettek voltunk.Barátságos személyzet, finom ételek, kedves recepciós Kitty.
Köszönjük Anett , Rebeka Budapest”

2021. augusztus 01.


“Rendkívül egyedi, gyönyörű , nyugodt hangulatot áraszt, örülök, hogy "rátaláltunk"! Köszönöm!”

2021. július 18.