Főoldal / Aktuális ajánlataink

Aktuális ajánlataink

A Neptun Badacsonyban

Badacsonyi kiruccanás

Röpke kiruccanást tervezel? Vagy épp egy kirándulás során érinted Badacsonyt, és itt szállnál meg? Nézd meg akár egy éjszakára is foglalható ajánlatunkat, és élvezd a Neptun szolgáltatásait!

Akár 8 250 Ft/fő/éj -től

Adventi hétvégék a bornegyedben

Elérkezett a várva várt év végi pihenés, az ünnepi hangulattal fűszerezett időszak, amikor a kiscsengő hangja, a forralt bor, a mézeskalács és narancs illata beköltözik minden házba. Jöjjön össze pár napra az adventi hétvégék valamelyikén az egész család, baráti társaság, és töltsék szeretetben pihenéssel, ünnepléssel a hétvégét a Neptun Badacsonyban!

Akár 14 500 Ft/fő/éj -től

Badacsonyi kikapcsolódás félpanziós ellátással

Programokkal teli kikapcsolódás Badacsonyban egész évben. Fedezd fel biciklivel a hegyet, ismerkedj meg a helyi pincékkel, és látogasd meg a szigligeti várat!

Akár 18 725 Ft/fő/éj -től

Badacsonyi kikapcsolódás

Badacsony minden évszakban csodákkal vár! Bújj el a világ elől és tapasztald meg, hogy milyen a borvidéken úgy élni, mint a helyiek. Foglalásodhoz ajándékba adjuk a választható túracsomagot.

Akár 13 725 Ft/fő/éj -től

Gasztrohegy - tematikus gasztrohétvégék

Kóstold körbe Badacsonyt! A kulináris programsorozat célja, hogy ne csak nyáron, a szabadságolások ideje alatt gondoljunk a Badacsonyra és környékére, mint úticél, hanem ősztől tavaszig is menjünk a Balaton közelébe, és legyünk részesei az életben tartott pezsgésnek.

Akár 17 500 Ft/fő/éj -től

Szilveszter a Neptun Badacsonyban

Szeretettel várja vendégeit a Neptun Badacsony, amely a hegy lábánál helyezkedik el. Szállodánk és a bornegyed az év végén is rengeteg színes programot kínál az ide látogatóknak.

Akár 208 000 Ft/2 fő/3 éj -től