4.9/5
457 értékelés
Tisztaság
4.9
Kényelem
4.8
Személyzet
5.0
Ár-érték
4.9
Szoba
4.8
Reggeli
4.9
Elhelyezkedés
5.0
Megközelíthetőség
5.0

Ezért szeretnek vendégeink

“Több éve visszajáró vendégek vagyunk. A szobák felszereltsége, tisztasága hibátlan. A személyzet munkája és kedvessége páratlan!”

2023. május 30.


“Párommal és Barátainkkal voltunk Önöknél! Nagyon szép a hely, a Balaton, vasút közelsége szuper! Maximálisan elégedettej voltunk, még menni fogunk! Katiék Pápáról”

2023. május 26.


“Biztosan visszatérünk még a Neptunba,szuper kedves vendéglátásban volt részünk ismét. A szálloda egy családias kis csoda hely ,gyönyörű tiszta szobákkal. Köszönünk szépen mindent!”

2023. május 26.


“Minden a legnagyobb rendben volt,mindenkinek szívből ajánlom.
Kedves személyzet,jó elhelyezés.”

2023. május 22.


“Nagyon tudjuk ajánlani, felnőttbarát, mi többszörösen visszatérők vagyunk.”

2023. április 12.


“Baráti társasággal voltunk, nagyon jól éreztük magunkat. Tudta, amit kellett. A szobában nem sok időt töltöttünk, aludni a kisméretű szoba is teljesen megfelelt. Személyzet nagyon kedves és készséges volt!”

2022. október 18.


“Az ott dolgozók kedvessége kiemelkedő! Le a kalappal előttük! Szombat este a vacsorát is a Tiliában fogyasztottuk, aznap zárás előtt 1 órával foglaltunk. A pincérnők kiemelkedőek voltak! (Pedig tartottunk tőle, hogy nem nézik jó szemmel a késői érkezésünket.)Kellemeset csalódtunk! :) Köszönjük az élményt és az ízeket!”

2022. október 17.


“Vègtelenül kedvesek, finom ètelek, profi kiszolgálàs, fantasztikus szobàk. Tisztasàg , rend, baràtsàgos szemèlyzet.Nem elôször foglaltunk a szàllóban, de nem is utoljára.”

2022. október 03.


“Nagyon jól éreztük magunkat,remélem lesz még lehetőségünk újból elmenni önökhöz. Külön kiemelném a személyzet kedvességét !”

2022. szeptember 20.


“Köszönjük. hogy jól érezhettük magunkat. Kedves és szolgálatkész személyzet. A felszolgálás és az ételek kiválóak voltak. Biztos, hogy ajánlani fogom ismerőseimnek. Köszönöm magam és családom nevében. Biztos, hogy megyünk máskor is és csak itt szállunk meg. Üdvözlettel az egész Személyzetnek.”

2022. szeptember 13.