4.9/5
421 értékelés
Tisztaság
4.9
Kényelem
4.8
Személyzet
5.0
Ár-érték
4.8
Szoba
4.8
Reggeli
4.9
Elhelyezkedés
5.0
Megközelíthetőség
5.0

Ezért szeretnek vendégeink

“A Neptun Badacsony a nyugalom szigete, mivel felnőttbarát hotel, csend övezi. Jól frekventált helyen, -közel a központhoz- található. Csodás enteriőr, kuriózumnak minősülő reggeliztető helyszín. Lehetőség van bor és desszert bekészítésére is, ez utóbbi éppen a párom kedvence, -véletlenek pedig nincsenek-”

2023. szeptember 18.


“Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon kedvesek és udvariasak voltak vendéglátóink. A szoba hangulata magával ragadott minket. Kifogástalan tiszta környezet. Visszatérünk, nagyon szépen köszönjük, hogy itt lehettünk.”

2023. szeptember 14.


“Egyszerűre tökéletes :) ha Badacsony csak idejövünk :)”

2023. szeptember 13.


“Sok régi emlék( mikor a gyermekeink picik voltak)is köt minket ide, de tényleg ez mindig egy igazi kikapcsolódás, ha most már jó pár éve nyugdíjasok vagyunk nagyon jól érezzük magunkat és amíg egészségünk engedi csak ezt szeretnénk igénybe venni. Nagyon köszönjük.”

2023. szeptember 12.


“Egy 3 napos biciklis Balaton körüli túra 2. napján érkeztem a szállásra. A recepciós hölgy mosolyogva fogadott, minden fontos információt elmondott. A szoba, bár pici volt, de egy személyre teljesen megfelelő, tiszta és gyönyörű. Kényelmes ágy, a fürdőszobában még egy kád is elfért. A wellness részben a jakuzzi a 2 napos tekerés után életmentő volt. A szálló éttermében vacsoráztam, mindkét fogás kiváló volt, másnap a reggeli is fantasztikus volt. Köszönöm, hogy jót pihenhettem itt a túrám alatt.”

2023. szeptember 12.


“Évek óta vissza járunk.. ha tehetjük, évente többször is…”

2023. szeptember 04.


“Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen, minden nagyszerű volt! Nagyon elégedettek vagyunk.”

2023. szeptember 04.


“A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, többször érdeklődtek,hogy minden rendben van-e, kérünk e még valamit. A fürdőszobából tudnék egy kis hiányosságot megemlíteni, a zuhanyzó ajtaját nem lehetett összehúzni. Összességében nagyon elégedettek voltunk és jól éreztük magunkat, köszönjük szépen :)”

2023. szeptember 03.


“Ein außergewöhnliches Hotel mit viel Charme, freundlichem Personal und perfektem Frühstücksangebot.

Vielen Dank für die schönen Tage bei Ihnen. Wir kommen nächstes Jahr bestimmt wieder! ”

2023. augusztus 29.


“Nagyon egy kellemes barátsági családi vállalkozás nagyon jó fekvéssel és kedves személyzettel. Minden - mind mindig - tökéletes volt!!! Köszönöm szépen és hamarosan találkozunk megint!”

2023. augusztus 29.