4.9/5
578 értékelés
Tisztaság
4.9
Kényelem
4.8
Személyzet
5.0
Ár-érték
4.9
Szoba
4.8
Reggeli
4.9
Elhelyezkedés
5.0
Megközelíthetőség
5.0

Ezért szeretnek vendégeink

“Nagyon elegáns, letisztult, hangulatos a szálloda, szép környezetben. A reggeli változatos, minőségi, nagyon finom volt. A vacsora szintén csodás, a borok isteni finomak! A kiszolgálás barátságos, udvarias. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos vissza fogunk még térni.”

2023. július 22.


“A Recepciós hölgyet emelném ki figyelmessége és kedvessége miatt!Kár,hogy már kevés az ilyen alkalmazott a magyarországi vendéglátásban!”

2023. július 10.


“A reggliztető hölgy nagyon kedves volt és vendégszerető. Ha valami nem volt a reggelinél (pl: tükörtojás) akkor sütött nekünk. A felszolgálóhölgyek is nagyon kedvesek voltak. Én már legalább 8 éve járok.a Neptunba pihenni és még soha nem csalódtam. Én mindig mindenkinen ajánlom :) nagyon jó kis hotel!”

2023. július 10.


“Minden rendben volt. mát több alkalommal voltunk vendégek,és még leszünk is. szuper hely.”

2023. június 30.


“Nagyszerű vendéglátás, kedves személyzet!”

2023. június 22.


“Első alkalommal pihentem a ház falai között, a hétvégén. Magával ragadó hangulata van a nagy múltú épületnek. Kifejezetten alkalmas csendes pihenésre. Elsőre megfogott az a családias fogadtatás, ami ezt a villát jellemzi. Segítőkész, vidám, mosolygós személyzet, recepció. . Magasfokú tisztaság, stílusosan berendezést szoba, friss, ropogós ágynemű. Házias ízek, a reggeli készítő személyzet gondoskodó szeretete,, helyi alapanyagokból készített reggeli. Különösen finom volt a frissen főzótt rózsaborsos eperlekvár, a házi májpástétom, a frissen készített hemendex, körözött! A Badacsony, a Balaton méltán kiváló helye.! Köszönöm az élményt! Biztosan visszafogok térni!”

2023. június 19.


“Nagyon kedves recepciós hölgy, kicsi, de tiszta szoba. Mindenhez közel.”

2023. június 16.


“Több éve visszajáró vendégek vagyunk. A szobák felszereltsége, tisztasága hibátlan. A személyzet munkája és kedvessége páratlan!”

2023. május 30.


“Párommal és Barátainkkal voltunk Önöknél! Nagyon szép a hely, a Balaton, vasút közelsége szuper! Maximálisan elégedettej voltunk, még menni fogunk! Katiék Pápáról”

2023. május 26.


“Biztosan visszatérünk még a Neptunba,szuper kedves vendéglátásban volt részünk ismét. A szálloda egy családias kis csoda hely ,gyönyörű tiszta szobákkal. Köszönünk szépen mindent!”

2023. május 26.