4.9/5
457 értékelés
Tisztaság
4.9
Kényelem
4.8
Személyzet
5.0
Ár-érték
4.9
Szoba
4.8
Reggeli
4.9
Elhelyezkedés
5.0
Megközelíthetőség
5.0

Ezért szeretnek vendégeink

“Többször voltunk már Önöknél, minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész, rugalmas. A reggelinél jó ötlet volt az á la carte megoldás, egyrészt sokkal kényelmesebb a vendégnek, másrészt így elkerülhető a svéd asztalos megoldásnál gyakran látható pazarlás. A wellnesst szintén nagyon élveztük, hangulatos a kilátás a szaunából és a sószobából is. A jakuzziban a víz hőmérséklete lehetne esetleg pár fokkal melegebb, legalábbis a hidegebb őszi-téli időszakban.”

2021. december 01.


“Nagyon kellemes volt a hotel, a múlt és jelen teljes összhangban dicséret a lakberendezőnek! A recepciós hölgy magas szinten végezte feladatát, minden kívánságunkat teljesítette.Mindenkinek ilyen munkatársat kívánunk!Minden tökéletes”

2021. november 17.


“A recepciós hölgy nagyon kedves volt és segítőkész, a szálláson jobb szobát kaptunk, mint amit foglaltunk, mert kevesen voltak aznap. Számunkra minden tökéletesen alakult.”

2021. november 10.


“Stílusos berendezésű szobák. A személyzet előzékeny. A reggeli kiváló, igényes. Az éttermi kollégák különösen kedvesek. Egy megjegyzés: a fürdőszobában lehetne még több akasztó. ”

2021. november 08.


“Összességében meg voltunk elégedve. Csak pechünk volt, hogy a jakuzzi elromlott és azt ott tartózkodásunk alatt nem lehetett használni.”

2021. október 31.


“Alapvetően ajánlom. Minden nagyon ügyesen és praktikusan működik, még úgy is, hogy nincsen 24 órás recepció. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az étteremben nagyon jól főznek. A szobára amiben voltunk ráfért volna egy tisztasági festés, de alapvetően modern és tiszta volt. Sajnos folyt a zuhany, de azonnal találtak átmeneti megoldást, mert sajnos szombaton nem tudtak szerelőt hívni. Jó tanács, aki SZÉP kártyával szeretne fizetni érdemes a honlapon foglalni.”

2021. szeptember 28.


“Általánosan elégedettek voltunk, egy két apróságot leszamitva, ami könnyen kikuszobolheto lenne. Az ágy kényelmes volt, viszont csak nagyparna volt, ami már cserére szorul. A zuhanyzóban nem volt zuhanyfüggöny és nem működött a páraelszívó”

2021. szeptember 21.


“Összessegeben nagyon jól éreztük magunkat. Egyetlen kicsi negatívum az annyi volt, hogy az egyes számú szobát kaptuk meg, ami nagyon közel van a recepcióhoz és gyakorlatilag behallani mindent a folyosóról. ”

2021. szeptember 16.


“A szalloda es az etterem szemelyzetenek kedvessegeert es figyelmessegeert extra pontot adunk :)”

2021. szeptember 11.


“Nagyon kellemes, kedves kiszolgálás, jó parkolás, finom ételek!”

2021. szeptember 08.